понеділок, 24 жовтня 2022 09:27

Спецтема: Війна Росії проти України

На Харківщині росіяни спробували наступати й "отримали по зубах"

На Харківщині росіяни спробували наступати й "отримали по зубах"
Російські війська спробували наступати біля двох населених пунктів Харківщини, але ЗСУ відбили атаки. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Харківщині минулої доби росіяни спробували наступати біля двох населених пунктів.

Але отримали відсіч українських військ і змушені були відступити. Про це вранці 24 жовтня у Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На лінії зіткнення ворог хотів штурмувати населені пункти Землянки та Чугунівка. Але ЗСУ відкинули противника назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім місяців великої війни ‒ які перемоги вже здобули українці

"Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Ізюмського та Богодухівського районів Харківщини, що розташовані біля лінії зіткнення та кордону з РФ. За добу випадків поранень цивільних не зафіксовано. У Харкові та Куп'янському районі до медиків звернулися троє чоловіків, які отримали поранення напередодні", ‒ повідомив Синєгубов.

За його словами, на звільнених територіях області триває розмінування. Так, за добу піротехніки ДСНС знешкодили ще 418 вибухонебезпечних предметів.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 24 жовтня становлять понад 67 940 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 470 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Російські окупанти тікають із Херсона. З собою вивозять техніку Державної служби з надзвичайних ситуацій і культурні цінності. Про це заявив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський в телемарафоні "Єдині новини".

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині росіяни спробували наступати й "отримали по зубах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі