четвер, 10 січня 2013 11:27

У Євпаторії згорів корпус дитячого клінічного санаторію

У Євпаторії згорів корпус дитячого клінічного санаторію
Фото: news.mistinfo.com

В Євпаторії по вулиці Кірова горів двоповерховий корпус дитячого клінічного санаторію "Зміна". Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам близько півночі. Як повідомляє прес-служба ГУ МНС України в Криму, до місця події було направлено чотири пожежні автомобіля, до їхнього приїзду вогнем був охоплений весь перший поверх будівлі, площею близько 200 квадратних метрів, пише Сегодня.

"Гасіння ускладнювалося швидким розповсюдженням вогню, в тому числі і через дерев'яні перекриття і перегородки. Пожежа була локалізована близько 6 ранку, ще кілька годин рятувальникам знадобилося для повної його ліквідації. В результаті пожежі вогнем було знищено конструкції даху, дерев'яні перекриття, меблі, загальною площею близько 400 квадратних метрів. Жертв і постраждалих немає", - повідомила співробітник прес-служби відомства Дарина Діюнова.

Як відзначають в МНС, будівля була побудована у 1939 році, але останнім часом не експлуатувалася. Загальна її площа близько 600 квадратних метрів.

Всього в гасінні палаючої будівлі було задіяно 5 одиниць техніки та 25 осіб особового складу.

"На даний момент на місці НП працює слідчо-оперативна бригада ГУ Держтехногенбезпеки у Криму, причини та збитки встановлюються", - додали у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «У Євпаторії згорів корпус дитячого клінічного санаторію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі