понеділок, 16 листопада 2020 10:50

У ДТП на трасі загинув чоловік, який 4 роки тому врятувався від ножа вбивці

У ДТП на трасі загинув чоловік, який 4 роки тому врятувався від ножа вбивці
У аварії на трасі Одеса-Рені загинув 20-річний Ігор Демченко, який 4 роки тому врятувався від ножа вбивці. Фото: bessarabiainform.com

У аварії на трасі Одеса-Рені загинув 20-річний Ігор Демченко. Він їхав у мікроавтобусі Toyota Hiace і від отриманих травм помер на місці.

Загиблий був сином подружжя Мар'яни й Ігоря Рознетовских із Болграда на Одещині, яких у вересні 2016 року зарізав Сергій Глушков. Про це повідомляє "Бессарабія INFORM".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батько продав 2 квартири, аби витягти сина із в'язниці"

Ігорю тоді було 16 років, а його сестрі Анастасії – 7. Їм дивом вдалося врятуватися. Вони отримали важкі ножові поранення, були госпіталізовані в лікарню і пізніше проходили курси фізичної та психологічної реабілітації. Після смерті батьків їх виховувала баба Світлана Шевченко.

У Ігоря залишилися дружина і 12-місячний син.

Аварія за участі мікроавтобусів Mercedes Sprinter і Toyota Hiace сталася 15 листопада на Трасі Одеса-Рені. Одна людина загинула на місці події. Ще 5 доставили в районну лікарню, де від отриманих травм помер ще один постраждалий. Попередньо, Mercedes Sprinter, який рухався з Білгорода-Дністровського в напрямку села Старокозаче, не надав переваги у русі та зіткнувся з автомобілем Toyota Hiace під керуванням 23-річного водія. Внаслідок аварії пасажир Toyota помер миттєво.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП на трасі загинув чоловік, який 4 роки тому врятувався від ножа вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі