субота, 26 листопада 2022 12:15

Спецтема: Війна Росії проти України

У Дніпрі пролунали сильні вибухи – є руйнування
Оновлено
6

У Дніпрі вдень 26 листопада пролунали сильні вибухи.

За попередніми даними після "прильотів" комунікації та інфраструктура не постраждали, повідомив міський голова Борис Філатов.

"Є автоматичне відключення кількох підстанцій. Деталі обстрілу та інформацію про жертв чекаємо від ОВА. Аварійні служби уже виїхали на місце", – зазначив Філатов.

Після вибухів у Дніпрі є руйнування
Після вибухів у Дніпрі є руйнування
Після вибухів у Дніпрі є руйнування

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни потужно атакували Куп'янськ ракетами: наслідки у фото

О 12:14 місцеві Telegram-канали повідомили про ще один вибух у Дніпрі. На місці влучання виникла пожежа.

У Дніпропетровській, а також Полтавській, Харківській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях триває повітряна тривога. Мешканців цих регіонів просять залишатися в укриттях.

 

"Скоріш за все, у режимі радіомовчання Ту-22м3 злетів з аеродрому "Шайковка" і запустив надзвукові ракети Х-22. Будемо очікувати на офіційну інформацію", – повідомляє Telegram-канал "Дніпро Обласний".

Оновлено на 12:42

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що на цей час є інформація про сім частково зруйнованих приватних будинків.

"Вибух спричинив пожежу. Попередньо, постраждала жінка. Її витягли з-під завалів та доставили до лікарні. Небезпека триває. Залишайтеся в укриттях", – наголосив Резніченко.

У ніч на 26 листопада російські війська знову тероризували обстрілами Нікопольський район Дніпропетровської області. П'ять разів обстріляли район з "Градів" та важкої артилерії. Про це повідомив глава обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Російські окупаційні війська зосередили зусилля на стримуванні дій українських захисників. Загарбники перегруповуються та продовжують тероризувати обстрілами територію України. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 26 листопада.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі пролунали сильні вибухи – є руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі