четвер, 29 листопада 2012 11:28

У чорному Lexus, який протаранив мікроавтобус, їхала людина Колеснікова

У чорному Lexus, який протаранив мікроавтобус, їхала людина Колеснікова
Голова Національного агентства з питань підготовки та проведення Євро-2012 Володимир Ковалевський

Чорний Lexus з номерами Кабінету міністрів, в якому їхав голова Національного агентства з питань підготовки та проведення Євро-2012 Володимир Ковалевський, протаранив мікроавтобус Mercedes Sprinter і врізався в дорожню огорожу, повідомляє Forbes.ua.

За словами очевидця подій, іномарка мчала зі швидкістю близько 200 км/год. Незважаючи на те, що Мерседес відкинуло на 50 метрів і перекинуло, а Lexus нанизало на відбійник, всі учасники ДТП залишилися живі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урядовий "Лексус" зі швидкістю 200 км/год протаранив мікроавтобус та врізався у відбійник

Один з користувачів YouTube зняв наслідки аварії. Як видно на відео, пасажиром автомобіля, через якого сталася ДТП, був голова Нацагентства з питань Євро-2012 Володимир Ковалевський. Як відомо, Нацагентство з питань підготовки Євро-2012 знаходиться в управлінні Міністерства інфраструктури, очолюваного Борисом Колесніковим.

Після аварії водій Lexus, замість того, щоб надати першу допомогу потерпілим, почав скручувати номери зі свого автомобіля. Однак очевидець ДТП таки зняв номери - АА 0090 КМ. Як відомо, позначення "КМ" мають автомобілі, які обслуговують представників Кабінету міністрів.

За даними джерел видання в правоохоронних органах, автомобіль з такими номерами зареєстрований на дочку чиновника, 29-річну Галину Ковалевську.

Зараз ви читаєте новину «У чорному Lexus, який протаранив мікроавтобус, їхала людина Колеснікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі