середа, 05 жовтня 2022 14:46

У Чернівцях зі стріляниною затримали вбивцю поліцейської. Зловмисник помер
Оновлено
4

У Чернівцях затримали підозрюваного у вбивстві патрульної поліцейської та пораненні її напарника
Фото: t.me/FAKTY_ICTV
Світлина неподалік місця затримання
Загиблою виявилася 22-річна патрульна поліцейська Таїсія Татарин

Правоохоронці затримали чоловіка, який смертельно поранив у Чернівцях поліцейську 22-річну Таїсію Татарин.

Під час затримання він застосував зброю. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов у Facebook 5 жовтня.

"Тепер офіційно. Покидька, який розбещував дітей і вбив поліцейську в Чернівцях – затримано. Більше деталей пізніше", – написав він.

Зловмисника затримали 5 жовтня у Чернівцях. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу, уточнила пресслужба Патрульної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пропонував слідчому 50 тис.: затримали чоловіка, який роками ґвалтував дитину

"З 3 жовтня у Чернівцях проходила спеціальна поліцейська операція. Сьогодні під час операції затримано чоловіка, який, ймовірно, причетний до вбивства патрульної поліцейської Таїсії Татарин та пораненні її напарника", – йдеться в повідомленні.

Зараз тривають слідчі дії. Патрульні забезпечують охорону місця події. Рух просп. Незалежності перекрили.

Оновлено о 15:00: 53-річний затриманий помер. Він народився у Криму, зареєстрований був у Житомирській області, повідомила Нацполіція.

Увечері 3 жовтня екіпаж патрульних виїхав на виклик про розбещення неповнолітніх біля школи №27 у Чернівцях. Чоловік, якого мали затримати, мав при собі зброю і відкрив вогонь. Загинула патрульна Таїсія Татарин. Напарника патрульної поранили.

У поліції розшукували стрілка й посилено патрулювали школи. Із загиблою патрульною прощатимуться 6 жовтня у рідному селі.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях зі стріляниною затримали вбивцю поліцейської. Зловмисник помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі