субота, 23 жовтня 2021 20:47

Пропонував слідчому 50 тис.: затримали чоловіка, який роками ґвалтував дитину

Пропонував слідчому 50 тис.: затримали чоловіка, який роками ґвалтував дитину
Мати дитини звернулася до поліції. Фото: pixabay.com

На Сумщині 50-річний чоловік три роки сексуально знущався з дитини.

Дівчинка наважилася розповісти про це лише коли він побив її матір, повідомили у прокуратурі Сумської області.

"Чоловік із 2018 року вчиняв сексуальне насильство щодо 11-річної дівчинки. Дитина була донькою співмешканки сина підозрюваного, а тому часто допомагала чоловіку по господарству. Тривалий час дівчинка мовчала, але розповіла правду після того, як агресор побив її та матір", - йдеться у повідомленні.

Коли чоловіка затримали, він запропонував слідчому 50 тис. грн, щоб той знищив матеріали справи. Правоохоронець повідомив про це керівництву і поліція задокументувала факт передачі хабара.

Підозрюваному оголосили підозру за фактом сексуального насильства щодо неповнолітньої, нанесення легких тілесних ушкоджень та надання неправомірної вигоди слідчому з метою впливу на нього. Наразі триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя з Вінничини вербувало дітей для експлуатації у порно

У Бердянську Запорізької області 18-річний вожатий у дитячому оздоровчому центрі розбещував 10-річну вихованицю. Зняв із дитини білизну, торкався її статевих органів і знімав усе на телефон.

Зараз ви читаєте новину «Пропонував слідчому 50 тис.: затримали чоловіка, який роками ґвалтував дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі