понеділок, 07 лютого 2011 17:20

У Чернівцях літак не зміг злетіти і з'їхав у яр (ФОТО)

У Чернівецькому аеропорту учора близько 14 години сталась надзвичайна ситуація. Вантажний літак АН-12, який мав вилетіти до Туреччини, під час зльоту зійшов зі злітної смуги.

Як все сталось, на власні очі бачив Степан Глибочин. Він розповів, що літак пішов на злітну смугу, розвернувся і мав вилітати.

"Я тільки бачив, як він не злетів, а полетів у яр. Мій сусід працює в аеропорту 15 років. Йому одразу подзвонили, і він цілу ніч той літак в яру і охороняв", - сказав чоловік.

Постраждалих немає. Керівництво аеропорту ситуацію не коментує. Лише кажуть, що, за попередньою версією, саме технічна несправність літака стала причиною аварії. Зараз причину інциденту з'ясовує комісія Державіаадміністрації.

Втім, як повідомляє прес-служба міської ради з посиланням на директора Міжнародного аеропорту "Чернівці", злітна смуга летовища 6 лютого була підготовлена ідеально, всі умови для нормальної посадки і зльоту літаків були створені.

Перевірка триває.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що у київському аеропорту "Бориспіль" під час зльоту зламався літак.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях літак не зміг злетіти і з'їхав у яр (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі