вівторок, 14 травня 2024 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

У Бєлгороді знову скаржаться на вибухи: є постраждала
Оновлено
3

Одна людина постраждала при новому обстрілі Бєлгорода
Фото: росЗМІ
Одна людина постраждала при новому обстрілі Бєлгорода
Одна людина постраждала при новому обстрілі Бєлгорода

В Росії над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала протиповітряна оборона. Вона нібито збила кілька цілей на підльоті до міста.

Унаслідок атаки є постраждалі, повідомив 14 травня губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram. Пошкоджено житлову та енергетичну інфраструктуру.

"У Бєлгородському районі після відбиття засобами ППО повітряної атаки з боку ЗСУ в селищі Північне пробито покрівлю одного приватного житлового домоволодіння, у селі Ріпне пошкоджено один автомобіль", - написав він.

У самому Бєлгороді після повітряної атаки пошкоджено скління в 21 квартирі дев'яти багатоквартирних будинків, посічені покрівлі у трьох приватних житлових домоволодіннях, вибиті вікна та посічені фасади загальноосвітньої школи № 15 та одного комерційного об'єкта, пошкоджено також шість автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни прокинулися від вибухів

Є пошкодження на лінії електропередачі, аварійні служби займаються перепідключенням на резервні лінії.

"За попередньою інформацією, є одна постраждала - у жінки осколкове поранення хребта з пошкодженням спинного мозку. Її доправили до обласної лікарні", - додав Гладков.

У Російській Федерації в місті Бєлгород під час повітряної тривоги обвалився під'їзд багатоповерхового житлового будинку.

Російські Telegram-канали написали, що під'їзд обвалився з десятого до першого поверху.

Росіяни заявили про 15 загиблих.

Зараз ви читаєте новину «У Бєлгороді знову скаржаться на вибухи: є постраждала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі