середа, 17 липня 2024 21:20

Спецтема: Війна Росії проти України

У бою на фронті загинув артист балету Володимир Опанасенко

На фронті загинув артист балету Чернігівського українського академічного народного хору, військовий Володимир Опанасенко.

Воїну було 39 років. Про втрату повідомили Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм і "Суспільне".

Автор: Facebook.com/nota.net.ua
  Володимир Опанасенко загинув у віці 39 років
Володимир Опанасенко загинув у віці 39 років

"Із глибоким сумом повідомляємо, що у боях з російськими окупантами загинув наш шановний колега, артист балету Чернігівського українського академічного народного хору, командир стрілецького взводу, молодший лейтенант Володимир Станіславович Опанасенко", - сказали.

"Більше двадцяти років на сцені... Загинув на фронті в районі м. Нью-Йорк Бахмутського району Донецької області 12 липня, захищаючи свободу і незалежність нашої держави", - повідомив Чернігівський обласний філармонійний центр.

"Він назавжди залишиться в нашій пам'яті, як талановитий артист і доброзичливий колега. Нехай душа його спочиває з миром", - сказали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув письменник Василь Паламарчук

"16 липня йому мало б виповниться 40 років. На захисті України він був з 2023 року", - сказала про Володимира Опанасенка директорка Чернігівського українського академічного народного хору Любов Яковлєва.

6 липня на фронті загинув оперний співак Ігор Воронка. Минулого місяця стало відомо про загибель хореографа, воїна Антона Смецького.

Зараз ви читаєте новину «У бою на фронті загинув артист балету Володимир Опанасенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі