четвер, 26 листопада 2015 13:15

У бік Горлівки вчора летіли реактивні снаряди. Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Російські найманці продовжують обстрілювати позиції українських військових. До того ж, у середу, 25 листопада, окупанти застосували реактивні системи залпового вогню.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, передає Gazeta.ua.

"На Луганському напрямку вчора було абсолютно спокійно.

Донецький напрямок. На Світлодарській дузі вчора відбулася серія ворожих провокацій із застосуванням гранатометів та кулеметів. Це сталося поблизу с. Луганське. Кожен із інцидентів тривав не більше 10 хвилин.

На околицях Горлівки вчора було відносно спокійно. Натомість південніше, поблизу Верхньоторецького та Троїцького ворог неодноразово вів вогонь по наших позиціях, переважно у світлу пору доби.

На ділянці фронту Авдіївка - Опитне - Піски - Красногорівка - Мар'їнка - Тарамчук обстановка залишається незмінно складною. Саме тут фіксується найбільша кількість ворожих провокацій, утім, на відміну від минулих днів, на цьому напрямку ворог важке озброєння не застосовував.

На Маріупольському напрямку вчора було спокійно, однак ввечері ворог застосував реактивні системи залпового вогню "Град". Починаючи з 20-ї години вечора впродовж 20 хвилин були здійснені спочатку одиночні пуски, а потім - повний залп. Було встановлено, що ворог вів вогонь із району с. Спартак у бік Горлівки. Загалом було випущено більше 20 ракет.

Нагадаємо, що ці населені пункти перебувають під контролем незаконних збройних формувань", - розповів Мотузяник.

Зараз ви читаєте новину «У бік Горлівки вчора летіли реактивні снаряди. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі