понеділок, 07 жовтня 2024 11:13

Десятки дронів й три "Кинджали": повідомили деталі масованого обстрілу

Десятки дронів й три "Кинджали": повідомили деталі масованого обстрілу
Збили дві ракети та 32 ударних дрони. Фото: Повітряні сили ЗСУ

У ніч на 7 жовтня Сили оборони збили дві ракети "Кинджал" та 32 ударних дрони.

Противник задав удару по Україні балістичною ракетою Іскандер-М, керованою авіаційною ракетою Х-59, ракетою невстановленого типу з Курської та Бєлгородської областей, а також ударними безпілотниками. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Близько 08:20 ворог завдав удару трьома аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинджал" із трьох літаків МіГ-31К з повітряного простору Тамбовської області.

Усього радіотехнічні війська Повітряних Сил виявили та здійснили супровід понад 80 повітряних цілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ обстріляли "Кинджалами": повідомили деталі

Збили два "Кинджала" на Київщині та 32 ворожих ударних БпЛА у Миколаївській, Київській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській та Харківській областях.

Є декілька влучань ворожих ударних БпЛА у прифронтовій Харківщині. Один із трьох "Кинджалів" влучив у районі аеродрому Старокостянтинів у Хмельницькій області.

"Крім того, 37 російських безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Інформація уточнюється. Один БпЛА - в повітрі", - підсумували у повідомленні.

Російські окупанти атакували Україну ракетами "Кинджал". Ракети Х-47М2 запустили з МіГ-31К, кажуть у КМВА.

Зараз ви читаєте новину «Десятки дронів й три "Кинджали": повідомили деталі масованого обстрілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі