понеділок, 13 червня 2016 15:06

У безхатька знайшли сумку зі 130 тис. доларів

У безхатька знайшли  сумку зі 130 тис. доларів

У Києві патрульні виявили у перехожого сумку, в якій було понад $130 тис.Чоловік запевнив правоохоронців, що знайшов гроші.

Про це пише "Обозреватель" із посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

"Випадок стався 10 червня, але про нього стало відомо лише зараз. Вранці на вулиці Ломоносова в Голосіївському районі патрульні звернули увагу на чоловіка, зовні схожого на бомжа, який ніс автомагнітолу. Вони зупинили перехожого для перевірки.З'ясувалося, що магнітола не значилася в базі вкрадених речей. Однак, під час перевірки копи виявили в сумці у чоловіка пачки з доларами. Перехожий заявив правоохоронцям, що гроші він знайшов і, начебто, навіть пропонував розділити між собою всю суму. Оскільки аргументи чоловіка про походження грошей не були для поліцейських переконливі, вони запідозрили, що долари могли бути отримані злочинним шляхом. Було прийнято рішення вилучити знайдену суму і провести перевірку, щоб встановити власника грошей і джерело їх походження", - повідомляє видання.

Наступного дня чоловік, у якого поліцейські вилучили гроші, прийшов у супроводі двох адвокатів. Вони заявили, що їхній клієнт, є успішним підприємцем і господарем грошей.

Втім, не виключено, що вилучені гроші можуть бути підробленими, експертиза ще не проводилася. Всі обставини події встановлюються.

У Головному управлінні Національної поліції в Києві даний випадок підтвердили, проте подробиці не повідомили, зіславшись на те, що матеріали провадження знаходяться в прокуратурі.

За деякими даними вилучені гроші знаходяться на зберіганні в касі Головного управління Нацполіції в столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучили незаконні препарати віагри на 900 тисяч гривень

Нагадаємо, на проспекті Перемоги в Києві затримали грабіжника офісу туристичного агенства "Поїхали з нами". Затриманому прострелили ногу, коли він із викруткою напав на патрульного поліцейського.

Зараз ви читаєте новину «У безхатька знайшли сумку зі 130 тис. доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі