вівторок, 03 січня 2017 16:51

Троє невідомих вдерлися до будинку пенсіонера: побили та вкрали ікони

Троє невідомих вдерлися до будинку пенсіонера: побили та вкрали ікони
zk.npu.gov.ua

На Ужгородщині троє чоловіків вдерлися до будинку пенсіонера. Його побили та винесли з хати ікони.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"У селі Ботфалва Ужгородського району Закарпатської області троє невідомих серед ночі вдерлися до будинку 63-річного чоловіка. Пенсіонера почали бити кулаками та лопатою. Зі стіни у літній кухні зняли дві ікони. Після цього втекли. Потерпілий описав нападників. Це були троє смаглявих чоловіків. Нічних розбійників затримали за "гарячими" слідами", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У моторошній аварії загинуло 23 пасажира

Зловмисниками виявилися троє жителів сіл Тарнівці і Концово Ужгородського району віком 30-34 роки. Всі - раніше судимі за крадіжки. За напад чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Триває досудове розслідування.

у Запорізькій області троє чоловіків увірвалися в будинок до пенсіонера, погрожували ножем та вимагали гроші. Коштів не знайшли та втекли. Поліцейські затримали нападників. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Троє невідомих вдерлися до будинку пенсіонера: побили та вкрали ікони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі