четвер, 14 січня 2021 17:01

Троє неповнолітніх дівчат пішли щедрувати і зникли

Троє неповнолітніх дівчат пішли щедрувати і зникли
Шукали дітей не тільки поліцейські, а й місцеві жителі

У Подільську Одеської області понад 5 год. шукали трьох неповнолітніх дівчат, які пішли з дому щедрувати. Шукали дітей не тільки поліцейські, а й місцеві жителі.

Про зникнення наймолодшої з них, 11-річної, поліцейські дізналися від бабусі. Про дівчат 13 і 14 років дізналися уже під час пошуків, повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна школярка зникла напередодні Святвечора

"Поліцейські разом з небайдужими громадянами більше 5 годин розшукували дітей по всьому Подільську. Уже після опівночі їх помітив на вул. Соборній водій автобуса локомотивного депо та довіз до чергової частини. Двоє дівчаток приїхали до райцентру із сусіднього села і самостійно збиралися йти додому. Протиправних дій щодо жодної дитини скоєно не було", - сказано в повідомленні.

На дорослих, які опікуються дітьми, чекає адміністративна відповідальність за неналежне виконання обов'язків щодо виховання дітей.

В Одесі 4-річна дівчинка втекла з інтернату, щоб знайти матір. Без верхнього одягу й супроводу дорослих її помітили місцеві жителі.

Зараз ви читаєте новину «Троє неповнолітніх дівчат пішли щедрувати і зникли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі