пʼятниця, 11 листопада 2016 12:13

Троє неповнолітніх забили жінку за 70 грн

Троє неповнолітніх забили жінку за  70 грн

У Херсоні на подвір'ї будинку 75-річна жінка знайшла закривавлене тіло своєї 51-річної доньки. У неї були численні ножові поранення шиї, травми голови та перелом носа. Із будинку зникли золоті прикраси, гроші та телевізор. За підозрою у вбивстві правоохоронці затримали трьох підлітків 16 та 17 років.

Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив заступник начальника ГУНП в Херсонській області Микола Цап.

"Вночі троє неповнолітніх вирішили пограбувати будинок місцевої жительки. Зловмисники знали, що жінка жила сама, місяць тому в неї помер чоловік. Для допомоги у догляді за хворим, жінка наймала доглядальницю. Тому підозрювані вирішили, що в неї повинні бути заощадження. Вони перелізли через паркан та почали шукати цінні речі. Господарка почула, що хтось проник до двору, взяла рушницю покійного чоловіка та вийшла з дому. Це побачив один з підозрюваних, підбіг до жінки, вихопив рушницю та ударом по голові збив її з ніг, після чого жінка втратила свідомість. Він наніс потерпілій ще 5 ударів ножем у шию. Після того, як господарка більше не подавала ознак життя вони втрьох зайшли у дім забрали телевізор, 70 гривень, та втекли. Потім повернулися до будинку та забрали, ще ювелірні вироби", - розповів правоохоронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора будинку пристарілих судитимуть за смерть 18 людей

Підозрюваних затримали. Вони переховувалися по свої домівках. У скоєні злочину вони зізналися. Розповіли, що викрадені золоті вироби здали до ломбарду. Гроші витратили.

За убивство підліткам загрожує довічне ув'язнення.

На довічне ув'язнення засудили тату-майстра Віталія Прокудіна за вбивство 20-річної студентки з міста Умань Анни Павленко. Вирок винесли в апеляційному суді Черкаської області.

Зараз ви читаєте новину «Троє неповнолітніх забили жінку за 70 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі