вівторок, 23 серпня 2011 09:33

Спецтема: Війна у Лівії

Тріполі під нашим контролем - син Каддафі
14

Фото: Фото: Reuters

Син лівійського лідера Сейф аль-Іслам Каддафі рано вранці у вівторок, 23 серпня, зустрівся з кореспондентами Agence France-Presse і BBC News, що знаходяться в Тріполі.

З кореспондентом AFP в столиці Тріполі Сейф аль-Іслам Каддафі зустрівся в резиденції свого батька в районі Баб аль-Азізія.

В ході короткої бесіди з журналістом син Каддафі заявив: "Тріполі під нашим контролем. У місті все в порядку".

Також про зустріч із сином Каддафі повідомив і кореспондент BBC News в Тріполі. Зустріч, за його словами, відбулася рано вранці у вівторок в готелі Rixos, де проживають іноземні журналісти. Британському журналісту Сейф аль-Іслам повідомив, що його батько - Муаммар Каддафі - знаходиться в Тріполі.

Раніше повстанці оголосили, що Сейф аль-Іслам Каддафі був захоплений під час штурму Тріполі в ніч на 22 серпня. Затримання Сейфа аль-Ісламу, повідомляє Reuters, підтвердили і представники Міжнародного кримінального суду в Гаазі, який у червні 2011 року видав ордер на його арешт. Також повстанці заявили, що в їх руках опинилися і ще двоє синів Каддафі - Сааді і Мохаммад.

Увечері 22 серпня стало відомо, що Мохаммаду Каддафі вдалося втекти з-під варти.

Зараз ви читаєте новину «Тріполі під нашим контролем - син Каддафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі