пʼятниця, 21 липня 2023 20:25

Трагедія у Броварах. В МВС розповіли, на якому етапі справа

Трагедія у Броварах. В МВС розповіли, на якому етапі справа
18 січня вранці вертоліт ДСНС упав біля житлового будинку і дитячого садка у Броварах. Фото: Instagram.com/zelenskiy_official

Міністерство внутрішніх справ, Національна поліція зібрали увесь матеріал щодо катастрофи гелікоптера Державної служби з надзвичайних ситуацій, яка трапилась у Броварах 18 січня цього року.

Відомства передали матеріали органам досудового розслідування, які проводять розслідування. Про це сказав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Клименко висловив сподівання, що Державне бюро розслідувань, Служба безпеки України та Офіс генерального прокурора "коли вже закінчать всі експертизи, а їх там кілька десятків", зможуть назвати причину катастрофи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа у Броварах: три версії трагедії залишаються робочими

На репліку журналістки: "Якось довго триває розслідування" Клименко відповів: "Це не до мене питання".

"Я хотів би, щоб результати цього розслідування були озвучені. Як тільки відповідні правоохоронні органи та Офіс генпрокурора будуть готові це зробити, я думаю, вони це зроблять", – сказав міністр внутрішніх справ.

"Я багато знаю. Я не хотів би зараз про це говорити особисто. Але я, повірте, після того, як будуть озвучені результати розслідування по цій катастрофі, я вам дуже багато зможу розказати, що зробило МВС, щоб таких трагедій більше не відбулося", – заявив Клименко.

18 січня вранці вертоліт ДСНС впав біля дитячого садка в Броварах на Київщині.

В авіакатастрофі загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін, державний секретар Юрій Лубкович. Загинули всі, хто перебував на борту.

Загинули 14 людей, серед загиблих дитина. СБУ розглядає три версії трагедії.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія у Броварах. В МВС розповіли, на якому етапі справа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі