вівторок, 03 жовтня 2017 13:43

Трагедія у "Вікторії": колишню чиновницю Одеської мерії звинуватили в халатності

Трагедія у "Вікторії": колишню чиновницю Одеської мерії звинуватили в халатності
Колишньому віце-меру Одеси з гуманітарних питань вручили підозру у службовій халатності. Фото - Думская

Прокуратура оголосила про підозру колишньому чиновнику Одеської міської ради у зв'язку з пожежею в таборі "Вікторія". Про це повідомив радник керівника обласного управління Нацполіціі Руслан Форостяк у Facebook.

"Сьогодні прокуратура вручила підозру у службовій халатності колишньому посадовцю високого рангу виконавчої влади Одеської міської ради, в рамках слідчих дій у справі про пожежу в дитячому таборі", - написав Форостяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в одеському таборі: відсторонили трьох чиновників

Підозру вручили колишньому віце-меру Одеси з гуманітарних питань Зінаїді Цвірінько. Про це пише видання "Думская", посилаючись на власні джерела. Запобіжний захід Цвірінько оберуть найближчим часом.

За даними видання, слідчий вимагатиме для неї домашній арешт.

Пожежа в дитячому оздоровчо-спортивному таборі "Вікторія" виникла в ніч на 16 вересня. В результаті загинули три дівчинки. Зінаїду Цвірінько звільнили 20 вересня, через чотири дні після пожежі. Офіційна підстава - "у зв'язку з виходом на пенсію".

Зараз ви читаєте новину «Трагедія у "Вікторії": колишню чиновницю Одеської мерії звинуватили в халатності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі