пʼятниця, 21 травня 2021 13:49

Торгували наркотиками й фабрикували справи: викрили банду поліцейських

Торгували наркотиками й фабрикували справи: викрили банду поліцейських
У Львові заступник начальника райвідділу та його підлеглі торгували наркотиками та фальсифікували справи. Фото: скріншот із відео

У Львові заступник одного з райвідділів поліції спільно з підлеглими торгували наркотиками й фальшували справи проти невинних людей.

Їх викрили колеги. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

"Заступник начальника райвідділу спільно з 31-річним старшим оперуповноваженим поліції, своїми колишніми колегами, продавали наркотики й притягували невинних до кримінальної відповідальності, створюючи "фейкові" докази про правопорушення. У справу вони також втягнули цивільного, котрий на вимогу правоохоронців був "свідком" під час фальшування кримінальних справ", - розповіли слідчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні поліцейські й військові входили до банди наркоторговців

Правоохоронці затримали 37-річного посадовця поліції, 31-річного старшого оперуповноваженого поліції та 38-річного раніше судимого мешканця Львівської області. Їм оголосили про підозру. Також вручено підозру колишньому 40-річному поліцейському.

У помешканнях підозрюваних провели обшуки, вилучили техніку й гроші. Слідство триває.

У Києві суд обрав запобіжний захід для сімох учасників банди поліцейських із міста Павлограда в Дніпропетровській області. Їх підозрюють у торгівлі наркотиками, фабрикуванні справ і низці інших злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Торгували наркотиками й фабрикували справи: викрили банду поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі