пʼятниця, 30 жовтня 2020 17:28

Колишні поліцейські й військові входили до банди наркоторговців

Колишні поліцейські й військові входили до банди наркоторговців
На Львівщині колишні правоохоронці та військові налагодила схему торгівлі наркотиками. Фото: lv.npu.gov.ua

На Львівщині колишні правоохоронці та військові налагодила схему придбання, зберігання та збуту наркотиків. Розповсюджували заборонений товар серед мешканців Стрийщини.

Організаторами наркоугруповання виявилися 36-річний чоловік і 32-річна жінка, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Спільники розповсюджували марихуану та амфетамін серед місцевих. До злочинної діяльності залучили ще двох чоловіків, які виконували роль наркокур'єрів. Змовники збували заборонений товар ще й військовослужбовцям однієї з частин Збройних сил України та колишнім поліцейським", - сказано в повідомленні.

Клієнти могли придбати наркотики за попередньою домовленістю з рук у руки та за місцем проживання наркоділків. Гроші за товар торгівці приймали готівкою або переказом на банківські картки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До банди наркоділків входив поліцейський

Під час обшуків за місцем проживання та у транспортних засобах фігурантів вилучено марихуану й амфетамін, електроні ваги, зброю та набої до неї, комп'ютерну техніку, банківські картки та гроші.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Одного з організаторів злочинної групи затримано. Йому та трьом його спільникам слідчі вручили підозри. Усім загрожує до 12 років із конфіскацією майна.

У Києві викрили банду із 12 людей. Зокрема, чинних і колишніх поліцейських, які підозрюються у причетності до масового виробництва та збуту наркотичних речовин, а також до вербування українців для виготовлення та збуту наркотиків у Росії. Усіх учасників банди затримали.

Зараз ви читаєте новину «Колишні поліцейські й військові входили до банди наркоторговців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі