пʼятниця, 01 травня 2015 19:24

Тимчук розповів, як Україна може зупинити Путіна

Тимчук розповів, як Україна може зупинити Путіна
Фото: mistotv.com

Російсько-терористичні війська готуються до наступу, зупинити який зможе лише демонстрація Україною здатності захистити себе.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав координатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат Дмитро Тимчук.

"Україна зараз може зупинити наступ чи зірвати наміри Путіна лише демонстрацією своєї здатності щодо оборони. Перш за все, це стосується укомплектування підрозділів сил АТО технікою, озброєнням, а також будівництвом фортифікаційних споруд. На превеликий жаль, в останньому у нас є проблеми", - сказав Тимчук.

За його інформацією, зараз на території Донбасу фіксуються поодинокі російські підрозділи. Однак якщо почнеться масове сходження тактичних груп військ РФ на Донбас - це означатиме, що за добу-дві почнеться наступ.

"Ми бачимо у прикордонних зонах величезну кількість підрозділів батальйонно-тактичних груп російських військ. Як засвідчили події Іловайська та Дебальцевого, широкомасштабні наступи терористи проводять, лише коли вводяться оперативно російські підрозділи на Донбас, вони є ударним елементом цих угрупувань.

Після того, як закінчується наступ, ці батальйонно-тактичні групи російських військ оперативно виводяться знову на територію Росії. Зараз ми бачимо чималу кількість їх якраз біля наших кордонів. Ввести їх — це справа кількох годин. Тобто, потрібно за ними спостерігати", - сказав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Тимчук розповів, як Україна може зупинити Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі