неділя, 14 червня 2020 05:25

Тіло зниклої у Таїланді 32-річної українки знайшли під листям у джунглях
6

У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра
Фото: facebook.com/dimasfrolov
У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра
У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра
У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра
У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра

Тиждень тому, 7 червня, на тайському острові Самуї знайшли тіло українки 32-річної Ольги Фролової. Була у розшуку майже 2 тижні.

На тіло в джунглях випадково натрапив працівник місцевого готелю Утіан Уінн, коли шукав гриби.

"Спочатку почув задушливий неприємний запах. Роззирнувся, аби подивитися, що смердить. Побачив, що з-під пальмового листя стирчали ноги. Схоже було, жінка, але тіло сильно розклалося, більше було схоже на скелет. Лежала на спині. Була одягнена в шорти і футболку чорного кольору. Я одразу викликав поліцію", - розповів 47-річний Утіан Уінн.

Ольга Фролова вийшла з дому з рюкзаком 25 травня. Останній раз її бачили біля Храму Лама о 13:00 того ж дня. Остаточну причину смерті ще не встановили. Результатів експертизи потрібно чекати ще щонайменше тиждень. Поліцейські перевіряють версії вбивства і самогубства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель українки в Таїланді: з ким сварилася в день зникнення жінка

"Попередній огляд тіла експертами не виявив слідів нападу чи нанесених травм. Оскільки тіло сильно розклалося. Слідство триває", - каже поліцейський Танонгсак Аксонсом.

Чоловік покійної 40-річний Дімас Фролов стверджує, що його дружина страждала біполярним розладом і проходила лікування в одній з приватних клінік на острові Самуї. Розповів на допиті, що прожив з дружиною 12 років, виховували сина Романа. Але останнім часом стосунки розладналися. Жінка пішла жити до іншого чоловіка.

"Моя дружина почала зустрічатися з іншим близько року тому, перш ніж вона вирішила, що хоче розлучення. Поки ми працювали над оформленням документів, вона іноді залишала в мене нашого сина на кілька днів. Так було і останнього разу. Коли вона за чотири дні не повернулася – я звернувся в поліцію", – розповів Фролов.

Нового бойфренда Ольги - британця 47-річного Філіпа Армстронга, який працює інструктором в тренажерному залі, розшукали і також допитали. Але його причетність до загибелі жінки не встановлена.

Правоохоронці поліції острова Самуї вилучили запис з камери відеоспостереження, з місця, де Ольга Фролова помічена в останній день перед зникненням, 25 травня. На відео видно, як жінка повертає орендований мотоцикл в магазин, але їй не вистачає грошей для сплати. Тоді вона спробувала продати мобільний телефон, і на кадрах відеоспостереження видно, як власник магазину його оглядає. Зрештою Фролова залишила там свій паспорт і пішла з магазину пішки.

Зараз ви читаєте новину «Тіло зниклої у Таїланді 32-річної українки знайшли під листям у джунглях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі