четвер, 08 жовтня 2020 20:45

Тіла були в різних кімнатах: нові подробиці про загадкову смерть трьох військових

Тіла були в різних кімнатах: нові подробиці про загадкову смерть трьох військових
На Житомирщині в орендованій квартирі знайшли мертвими трьох військових-контрактників. Фото: ТСН

Тіла трьох військовослужбовців, яких знайшли мертвими у військовому містечку на Житомирщині, планують доправити додому за кілька днів. За цей час будуть проведені всі експертизи.

Слідство розглядає кілька версій трагедії. Але головна - отруєння чадним газом. Точні причини смерті має встановити експертиза.

"Оскільки під час огляду було встановлено, що є відповідне обладнання і витік міг статися через його несправність", - пояснила начальник відділу комунікації обласної поліції Алла Ващенко, передає ТСН.

Сусіди теж схильні до цієї версії. Кажуть, що в їхньому будинку автономне опалення і в кожній квартирі є котли та газові колонки. На місці трагедії працюють газовики, але поки нічого не коментують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть трьох військових: що про них відомо

Сусіди розповідають, що про смерть військових дізналися від поліції. Як виявилося, тіло одного знайшли на кухні у квартирі, другого - у ванній кімнаті, а третій - був на дивані. Сусіди запевняють, що військові поводилися чемно.

"За цих дітей я нічого поганого сказати не можемо. Шоковані всі", - кажуть сусіди.

Двоє із загиблих були одружені, в одного залишилися 2 маленьких доньок. Ще один сім'ю створити не встиг.

8 жовтня в Новоівницькому Андрушівського району на Житомирщині в орендованій квартирі знайшли мертвими трьох військових-контрактників 21 і 23 років. Їх почали шукати, коли недорахувалися під час ранкового шикування у частині, де вони служили.

Зараз ви читаєте новину «Тіла були в різних кімнатах: нові подробиці про загадкову смерть трьох військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі