вівторок, 28 квітня 2015 14:34

Терористи "ЛНР" готуються до штурму: розміновують шляхи наступу

Терористи "ЛНР" готуються до штурму: розміновують шляхи наступу
Фото: pravdatyt.com-

Бойовики готують місцевість на ймовірних напрямках бойових дій, проводячи зняття протитанкових мін у районах Привітного та Веселої Гори. 

Про це повідомляється на офіційному сайті речника АТО Луганщини.

"Адепти "Русского мира" послідовно здійснюють інформаційно-психологічні операції з підготовки місцевого населення тимчасово окупованих територій України до початку бойових дій.

Ворог готує місцевість на ймовірних напрямках бойових дій проводячи зняття протитанкових мін у районах н.п. Привітне та Весела Гора. НЗФ активно збирають інформацію про діяльність сил АТО",  - йдеться у повідомленні.

Наголошується також, що зусилля бойовиків зосереджені на перегрупуванні та доукомплектуванні загонів НЗФ особовим складом та бойовою технікою.

"Бойові угрупування т.зв. "ЛНР" продовжували приховане переміщення військової техніки, накопичення боєприпасів, матеріально-технічних запасів та паливо-мастильних матеріалів, нарощували чисельність свого угруповання вздовж смуги зіткнення", - повідомляє речник Луганщини.

Зараз ви читаєте новину «Терористи "ЛНР" готуються до штурму: розміновують шляхи наступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі