середа, 20 червня 2018 18:10

Терпів знущання та побої: чоловік два роки був у рабстві

Терпів знущання та побої: чоловік два роки був у рабстві
На Сумщині чоловік , який називається 25-річним Степаном Смирновим, два роки провів у рабстві. Фото - Інформатор

На Сумщині чоловік , який називається 25-річним Степаном Смирновим, два роки провів у рабстві. Там його ледве не забили до смерті - терпів побої та знущання.

Чоловікові вдалося втекти, а вже на дорозі його підібрав небайдужий водій, йшлося в "Надзвичайних новинах".

"Степан попросився до мене в авто аби доїхати до Києва. По дорозі ми розговорилися і він розповів свою історію. Тоді ми з дружиною вирішили, що його варто відвезти в лікарню", – розповідає Микола.

Жодних документів та родичів у Степана немає. Чоловік стверджує, що виріс в інтернаті, а потім директорка Тетяна Аркадіївна віддала його у рабство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щоб не претендував на квартиру" - мати продала 15-річного сина в трудове рабство

Інтернат на який вказує Степан знаходиться в селі Бабанка на Черкащині. Директорку цього закладу звати Надія і вона стверджує, що такого вихованця у них ніколи не було. Також вона додала, що в інтернаті ніколи не працювала людина ім'я Тетяна Аркадіївна.

Ніколи Степана не бачили і в селі, де знаходиться інтернат.

Хто насправді цей чоловік та де його документи тепер з'ясовують правоохоронці.

В Одеській області правоохоронці звільнили майже 30 осіб, яких незаконно утримували і використовували як рабів. Серед них була жінка на 8-му місяці вагітності.

Зараз ви читаєте новину «Терпів знущання та побої: чоловік два роки був у рабстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі