четвер, 02 квітня 2015 13:31

Терористи розстріляли російських ВВшників у Красному Лучі

Терористи розстріляли російських ВВшників у Красному Лучі
Фото: dt.ua

Місцеві бойовики на Донбасі все частіше ворогують із регулярною російською армією.

Про це у четвер на щоденному брифінгу повідомив речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua

"За даними розвідки, у місті Красний Луч, що на окупованій частині Луганщини, загострюється протистояння у середовищі окупантів. Підрозділ Внутрішніх військ МВС Російської Федерації зі складу дивізії ім. Дзержинського був атакований невідомою групою бойовиків. У результаті бою із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів російські вояки понесли втрати.

Раніше військовослужбовці дивізії ім. Дзержинського виконували функцію загороджувальних загонів під час боїв за Дебальцевський плацдарм. Тепер перед ними стоїть завдання ліквідації банд, що не підкоряються ватажкам бандоформувань ДНР та ЛНР", - розповів Лисенко.

За словами речника штабу АТО, військові РФ не випускають бойовиків на територію Росії.

"Також за оперативною інформацією, російські військові підрозділи, які розташовані вздовж лінії російсько-українського кордону мають завдання не випускати з території окупованого Донбасу бойовиків так званих ДНР та ЛНР.

Схожа ситуація спостерігалася у червні-липні минулого року, коли члени бандформувань під тиском наступу української армії намагалися втекти на територію Російської Федерації. На кордоні бойовиків зустріли щільним вогнем російські військові", - повідомив Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Терористи розстріляли російських ВВшників у Красному Лучі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі