понеділок, 09 січня 2023 03:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Терористи РФ знову обстрілювали Нікополь, є влучення – Євтушенко

Терористи РФ знову обстрілювали Нікополь, є влучення – Євтушенко
Від обстрілів 8 січня постраждав Нікополь та деякі території району. Фото: t.me/Yevtushenko_E

Увечері 8 січня російські терористи завдали чергових ударів по Нікополю та Нікопольському районі - постраждала територія Червоногригорівської громади.

Обійшлося без загиблих, сапери обстежують місця вибухів, написав глава Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко в Telegram.

"Окупанти здійснили обстріли міста Нікополь та території Червоногригорівської ТГ. Фахівці ДСНС обстежують місця вибухів. Люди не постраждали" - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія завдала 17 авіаударів. Є "прильоти" по цивільній інфраструктурі – Генштаб

Євтушенко додав, що ДСНС у Нікополі ліквідувала загоряння, не пов'язане з бойовими діями - там одна людина загинула і двоє постраждали. На інших територіях району день пройшов без пригод.

Проте у зв'язку з можливими терористичними обстрілами з боку окупантів місцевих жителів, особливо тих, хто живе на прибережних територіях, просять провести ніч у захищених притулках.

Дніпропетровську область в ніч на 5 січня з новою силою атакували російські терористи. Нікополь ввечері та вночі потерпав від нових атак окупантів.

У середу, 4 січня, російські загарбники знову накрили вогнем Нікопольський район. Ворог з важкої артилерії влучив по Нікополю, в результаті обстрілу був поранений чоловік. Пізніше стало відомо, що потерпілий помер.

Зараз ви читаєте новину «Терористи РФ знову обстрілювали Нікополь, є влучення – Євтушенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі