пʼятниця, 11 липня 2014 18:19

Терористи, погрожуючи автоматами, перевіряють паспорти в поїздах

Терористи, погрожуючи автоматами, перевіряють паспорти в поїздах
Фото: ilikenews.com

Бойовики "Донецької народної республіки" взялися за перевірку паспортів у пасажирів поїздів. Про це повідомляє видання 0629 з посиланням на свідчення самих пасажирів.

Сьогодні озброєні автоматами терористи перевіряли паспорти у пасажирів потягу "Київ-Маріуполь". Вранці маріуполець Максим став свідком і учасником неприємної ситуації. Рано вранці о 7:20 в вагон зайшли бойовики "ДНР" і почали перевіряти документи. Спочатку в плацкарті з'явилися дві людини, і люди показали їм документи, з часом зайшов ще один і теж зажадав пред'явити паспорт. Максим лежав на другій полиці, і боєць штовхнув його.

"Я сказав, що вже все показав, і більше не маю наміру. Запитав, хто він такий, що я зобов'язаний йому пред'явити паспорт?" - обурився Максим. Тоді боєць почав тикати дулом автомата в бік.

Крім того, бойовик повідомив наступне: "Ви там відсиджуватися в Києві і не хочете воювати".

Як стало відомо, перевіряють документи тільки у чоловіків, дивляться, яка прописка. Проблем не виникає, якщо прописка маріупольська.

Сьогодні о 6 ранку в поїзді "Харків-Маріуполь" на вокзалі в Донецьку теж відбулася цікава ситуація.

"Пройшовши майже весь склад, до нас у вагон влетіли бойовики "ДНР" і, погрожуючи автоматами, зажадали паспорта для перевірки", - відзначає пасажирка Ірина і додає, що від такого нальоту зіщулилися навіть чоловіки. Далі, коли поїзд почав відходити від платформи, провідниця Інна кричала їм услід: "Швидко виходьте з вагона! Дивіться, тільки щоб ноги не переламали, коли вистрибувати будете!"

Провідниця Інна каже, що таких терористів бачить вперше.

А Ірина додає: "Коли Нацгвардія з міліцією проходять, то вітаються і спасибі за пред'явлені паспорта говорять".

У транспортній міліції Донецької області поки ситуацію не прокоментували.

Зараз ви читаєте новину «Терористи, погрожуючи автоматами, перевіряють паспорти в поїздах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі