четвер, 10 березня 2022 10:05

Спецтема: Війна Росії проти України

"Там 700 трупів наших бійців, всі розірвані" - перехоплена розмова окупанта (18+)

"Там 700 трупів наших бійців, всі розірвані" - перехоплена розмова окупанта (18+)
Російські солдати крадуть навіть відбійні молотки. Фото: скріншот з відео

Російські військові шоковані, що українські воїни дають їм серйозну відсіч, про що повідомляють у розмовах зі своїми рідними.

Про це йдеться у черговій перехопленій розмові окупанта.

Агресор повідомляє, що вони ховаються в школі, де вибиті вікна, а на вулицях немає живого місця. Нарікає, що не можуть один з одним зв'язатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахували втрати ворога від початку вторгнення

"Тут якийсь апокаліпсис був. Прямо в одязі в спальник лягаємо. Град накрив. Там стільки трупів. Наших, звичайно. Відправили групу в аеропорт. Нас там ніби чекали. Там був пункт зустрічі, а зв'язку немає. Зустрічаємо Сили спеціальних операцій, вони на машині їдуть назад. Він каже: "Ви куди їдете? Там артилерія х**рить. Ми розвернулися, поїхали до лісу.

Там 700 трупів наших бійців, просто м'ясо, всі розірвані. Живого місця нема. Це лише в одному місці", - сказав окупант.

Не приховує він і те, що росіяни грабують продуктові магазини.

"Знайшли новий відбійний молоток. Він 100 тисяч коштує. Вивеземо, якщо вийде. Якщо "Урал" не підіб'ють, якщо все нормально буде", - повідомив військовий.

Станом на 10 березня опубліковані вже 45 розмов, де окупанти скаржаться, як їх знищує українська армія, розповідають про свої воєнні злочини, про мародерство.

24 лютого Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Там 700 трупів наших бійців, всі розірвані" - перехоплена розмова окупанта (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі