четвер, 05 грудня 2019 11:48

Шукають тіла жертв пожежі в Одеському коледжі

Шукають тіла  жертв пожежі в Одеському коледжі
У Одесі шукають тіла жертв пожежі в коледжі. Фото - od.dsns.gov.ua

Вранці 5 грудня в Одесу прибув спецзагін рятувальників.

Вони мають сьогодні розпочати пошук тіл жертв пожежі у коледжі економіки, права та ресторанного бізнесу, повідомив заступник міського голови Одеси Павло Вугельман.

"Вранці до Одеси прибули декілька бортів з рятувальниками, що сьогодні розпочинають пошук людей, які пропали безвісти 4 грудня. Рятувальникам надали техніку низка підприємств Одеси та міста Южне", - сказав Вугельман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштаб пожежі в Одесі показали з висоти пташиного польоту

За його словами, станом на ранок 5 грудня госпіталізовано 29 осіб, що постраждали від пожежі в будівлі коледжу. В тому числі, 14 підлітків і 15 дорослих, семеро з них рятувальники.

Жителів найближчих знеструмлених від згорілого будинків переселили до готелів, які надають послуги безплатно.

Оперативний штаб рятувальників розмістився у будівлі банку поряд. Там до 2.00 були родичі постраждалих і сьогодні вони повертаються додому.

У будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на вулиці Троїцькій, 25 виникла пожежа. Зайнялося на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу близько 10.00. Одна студентка загинула.

Зараз ви читаєте новину «Шукають тіла жертв пожежі в Одеському коледжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі