понеділок, 26 липня 2021 10:55

Судимий за зґвалтування полював на школярок

Судимий за зґвалтування полював на школярок
На Вінниччині затримали 38-річного рецидивіста, який намагався зґвалтувати дівчат 13 і 14 років. Фото: vn.npu.gov.ua

На Вінниччині 25 липня затримали 38-річного рецидивіста, який намагався зґвалтувати дівчаток 13 і 14 років.

На 13-річну дівчинку напав у неї вдома, коли не було дорослих. Вона змогла вирватися й утекти. Друге повідомлення надійшло того ж вечора з іншого населеного пункту. 14-річну дівчинку нападник збив велосипедом і намагався зґвалтувати. Вона почала кричати та кликати на допомогу. Крик дівчинки почув місцевий житель і вибіг із будинку. Нападник утік, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують чоловіка, який зґвалтував і вбив жінку в яблуневому саду

"Напади сталися на території двох населених пунктів Вінницького району. За описами поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні цих злочинів і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Як з'ясувалося, затриманого раніше неодноразово судили за зґвалтування і грабіж. Ще він є обвинувачуваним у зґвалтуванні 19-річної дівчини в січні торік. Шість місяців, поки тривало досудове розслідування, він перебував під вартою. Зараз кримінальне провадження розглядає суд. І обвинуваченого відпустили під домашній арешт", - розповіли в поліції.

Затриманому оголосили підозри в сексуальному насильстві неповнолітньої та розбещенні малолітньої. Йому загрожує до восьми років в'язниці.

В одному із сіл Вовчанського району на Харківщині 13-річна дівчинка відбилася від 38-річного нападника. Це сталося, коли дитина поверталася зі школи додому. Злочинець ударив дівчинку скляною пляшкою. І, щоб закрити рот рукою, ударив ще в перенісся й щелепу. Дівчинка не розгубилася й активно чинила опір. Кричала й навіть встигла зірвати маску з чоловіка. Злочинець злякався й утік, залишивши речі на місці події. Його затримали. Він уже двічі відбував покарання за напади й крадіжки. За тиждень до цього нападу звільнився з виправної колонії.

Зараз ви читаєте новину «Судимий за зґвалтування полював на школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі