середа, 06 липня 2016 14:07

Суд відпустив Федорка під особисте зобов'язання
5

У середу, 6 липня, Києво-Святошинський суд відпустив під особисте зобов'язання екс-чиновника Укрзалізниці Івана Федорка, який напідпитку протаранив авто фотокореспондента Макса Левіна під Києвом.

Про це повідомляє видання Лівий берег.

Як зазначається, сам Федорко був присутній на засіданні, яке відбулося у закритому режимі, журналістів на засідання не пустили. За словами судді, щоб не розголошувалися особисті дані і матеріали досудового слідства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичні патрульні ловили п`яного іноземця

Нагадаємо, ввечері 3 липня на дорозі Боярка-Забір'я фотокореспондент видання LB.ua Макс Левін потрапив у ДТП, в результаті аварії серйозно постраждали його дружина і син. Аварію влаштував чиновник Укрзалізниці Федорко, який перебував у стані алкогольного сп'яніння і показував поліції посвідчення помічника голови Ради ветеранів МВС. Коли Федорка привезли в лікарню для перевірки на алкоголь, він звідти втік. Згодом виявилося, що він перебуває в реанімації.

Відразу після ДТП Укрзалізниця звільнила Федорка з посади.

Зараз ви читаєте новину «Суд відпустив Федорка під особисте зобов'язання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі