пʼятниця, 25 жовтня 2019 18:41

Стрілянина у Харкові: подробиці та фото усіх учасників розбірок
3

Олексій Тітов  із   Георігєм Ісаковим  та Володимиром Борохом  сидів у кафе. Пізніше між чоловіками виник конфлікт і вони відкрили   перестрілку
Фото: beztabu.ne
Тітов утік на авто. У кількох кілометрах від перестрілки підпалив його
Чоловік, який підірвав себе після стрілянини у Харкові, є Олексій  Титов

Повідомили нові подробиці смертельної стрілянини біля супермаркету "Восторг" у Харкові. Попередньо, підірвав себе уродженець Горлівки Олексій Титов.

Він разом із Георігєм Ісаковим на прізвисько "Жора", Володимиром Борохом та ще одним чоловіком на прізвисько "Хам" сидів у кафе. Про це свідчить запис відеокамери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вижив після замаху і затриманий: що відомо про пораненого в харківській стрілянині

Пізніше між Титовим і Жорою виникла сварка. Титов пішов, але його вже на автостоянці наздогнали Ісаков і Борох і спробували вбити. Однак той виявився спритнішим і сам відкрив у відповідь вогонь. В результаті "Тайсон" був убитий, а "Жора-Ісаков" поранений. Титов з місця злочину поїхав, пише beztabu.net.

Коли його наздогнали на вокзалі поліцейські - не думав здаватися. Спробував жбурнути в них гранату. Проте сам на ній підірвався. При ньому знайшли ще 4 гранати Ф-1 і пістолет.

Стрілянина в Харкові біля супермаркету сталася вдень 25 жовтня. Один із чоловіків помер дорогою до лікарні. Іншому медики надають необхідну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина у Харкові: подробиці та фото усіх учасників розбірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі