неділя, 24 листопада 2019 21:19

Стан Миколи Кулеби та його синів: перша інформація від лікарів

Стан Миколи Кулеби та його синів: перша інформація від лікарів
Уповноважений президента з прав дитини 47-річний Микола Кулеба розбився в аварії з двома синами. Фото - facebook.com/KulebaMykola

Уповноважений президента України з прав дитини 47-річний Микола Кулеба у стані середньої тяжкості. Він в повній свідомості, загрози його життю немає.

А от старший син перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні лікарні Феофанія, передає ТСН.

Уточнюється, що у Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень - Gazeta.ua). Втім, медикам все ж вдалося стабілізувати стан Кулеби і наразі його життю нічого не загрожує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Кулеба написав перший після ДТП пост у соцмережі

А от його старший син Тимофій - у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, він непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють.

Щодо молодшого сина Єлісея, поки невідомо точно, у якому він стані. Ним опікуються лікарі в "Охматдиті".

Аварія, в яку потрапив уповноважений президента з прав дитини 47-річний Микола Кулеба, сталася 24 листопада о 13.30 в селі Чабани під Києвом. Він за кермом Toyota зіткнувся на перехресті із мікроавтобусом Volkswagen.

Зараз ви читаєте новину «Стан Миколи Кулеби та його синів: перша інформація від лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі