пʼятниця, 06 січня 2017 07:50

Стали відомі подробиці смерті хлопця, якого побив підліток

Стали відомі подробиці смерті хлопця, якого побив підліток

Вчора, 5 січня поховали 23-річного Анатолія Перегончука з села Пиків Калинівського району, якого побив 17-річний підліток.

Односельці хлопців розповіли Gazeta.ua, що насправді чоловіка до смерті побили троє. Цю інформацію підтвердила мати неповнолітнього Олексія Мазуренка, якого затримали поліцейські.

"Толя був в гостях у свого товариша. Випив трохи там. Коли йшов дорогою, зустрів компанію хлопців, які теж розпивали пляшку. Почалися сваритися за дівчат, а потім почалася бійка. Не можна сказати, що Толю бив хтось один. Били всі троє. Питання серйозне" - говорить сільський голова Федір Козак.

Побитого Анатолія Перегончука залишили біля школи, а самі підлітки пішли. Вже наступного дня вранці, 3 січня, його знайшли з черепно-мозковою травмою в надвірному туалеті місцевої школи.

Побачив його майстер, який приїхав разом з робітниками з райцентру Калинівка перекривати дах сільської школи.

"Викликали лікарів з місцевої амбулаторії. На носилках занесли до лікарні. Медики оглянули і викликали "швидку" з райлікарні. Хлопця госпіталізували з черепно-мозковою травмою в реанімацію. На жаль, за добу він помер, - каже сільський голова. – Тепер для кожної родини біда. Усі сім'ї порядні. Батько затриманого хлопця зізнався, що йому соромно на вулицю вийти і людям в очі дивитися. На його місці може бути кожний. Батьки перестали контролювати своїх дітей, бо дуже мало уваги приділяють їм".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки забили дворічного сина до смерті

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 КК України. Це умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Якщо вину доведуть хлопцю загрожує до 10 років позбавлення волі. Ведуться слідчі дії.

"В рамках розслідування кримінальної справи затримали одного хлопця, якого обґрунтовано підозрюють в скоєному злочині. З іншим учасниками проводимо слідчі дії. Всіх опитуємо. Для того, щоб затримати і їх, мають бути підстави, докази. Якщо з'ясуємо, що вони винні, то тоді буде визначений і їхній статус" - говорить керівник Калинівської поліції Петро Скічко.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці смерті хлопця, якого побив підліток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі