середа, 08 березня 2017 18:09

Співробітник Міністерства освіти влаштував ДТП

Співробітник Міністерства освіти влаштував ДТП
ДТП в Ірпені. Фото: dtp.kiev.ua

В місті Ірпень Київської області п'яний співробітник міністерства освіти влаштував ДТП.

Про це передає "Українська правда".

"П'яне нічне ДТП під Києвом в Ірпені. П'яний співробітник міністерства освіти Рено вилетів на зустрічну смугу і врізався в автомобіль ВАЗ. Водія ВАЗ госпіталізувала швидка. Співробітник міністерства освіти перебував у дуже нетверезому стані", - пишуть у соцмережі.

Начальник управління комунікації ГУ Нацполіції Київської області Микола Жукович не підтвердив і не спростував. що аварію влаштував саме працівник міністерства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій намагався об'їхати затор і збив школярку

"Неважливо, до якого міністерства або відомства він належить, головне, що він у нетверезому стані сів за кермо і став винуватцем ДТП, через яке постраждали люди, що вже є злочином, і його автомобіль, як знаряддя злочину зараз перебуває на штрафмайданчику" , - каже Жукович.

За фактом аварії відкрили кримінальну справу.

У Рівному водій вантажівки, якому раптово стало погано за кермом, протаранив кіоски. "Їдучи на великій швидкості, чоловік зніс світлофор та паркан та врізався у кіоски на ринку в мікрорайоні Ювілейний. Люди, які там перебували не постраждали", - повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Співробітник Міністерства освіти влаштував ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі