вівторок, 07 березня 2017 17:29

Водій намагався об'їхати затор і збив школярку

Водій намагався об'їхати затор і збив школярку
Водій збив школярку

У Києві водій, об'їжджаючи затор, вилетів на зустрічну і збив школярку. У той момент дівчинка переходила дорогу. Постраждалій викликали "швидку". ДТП сталося сьогодні, 7 березня, на вулиці Стуса.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив киянин Сергій Кобрін.

"У цьому мікрорайоні водії постійно порушують ПДР. Вулиця Стуса - суцільна проблема. На відрізку дороги від Академіка Палладіна до вулиці Семашка у годину пік завжди затори. Усілякі "торопиги" вилітають на зустрічну, щоб їх об'їхати. Звертаюся до всіх водіїв, які в цей час їдуть цією вулицею, не вилазьте на зустрічну!" - написав Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік викинув з авто дружину і збив очевидця події

Сергій Кобрін планує підготувати колективне звернення в КК "Київавтодор" з проханням встановити на вулиці Стуса дорожні знаки "Зупинка заборонена" і "Обгін заборонено".

В Ізмаїлі на Одещині водій насмерть збив 14-річного пішохода. Хлопчик переходив дорогу по "зебрі". Від отриманих травм загинув на місці. Чоловік каже, що не помітив школяра, йому нібито засліпило очі.

Зараз ви читаєте новину «Водій намагався об'їхати затор і збив школярку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі