вівторок, 22 листопада 2011 08:59

Спіймали грабіжників, які напали на донецьких інкасаторів

Спіймали грабіжників, які напали на донецьких інкасаторів

У Донецькій області затримано підозрюваних у розбійному нападі на інкасаторську машину "Укрпошти".

Як повідомили в УМВС України в Донецькій області, в ніч на 20 листопада підозрювані у скоєнні розбійного нападу були затримані. Ними виявилися четверо раніше судимих громадян у віці від 33 до 56 років. В ході обшуків у них вилучено близько 400 тисяч гривень, а також нарізну і травматичну зброю, гранату, тротилова шашка і радіостанція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянину дали відсіч, коли він намагався пограбувати відділення пошти в Криму

Було встановлено, що в день злочину ці особи були одягнені в одяг, придбаний у магазині "Спецтехніка", а не в форму співробітників правоохоронних органів, як про це повідомлялося раніше.

Нагадаємо, злочин було скоєно 15 листопада в Старобешівському районі. Біля зупинки громадського транспорту машину "Укрпошти" зупинили двоє чоловіків, одягнених в бронежилети. Нападники обеззброїли інкасаторів, витягли їх і водія з автомобіля і наділи на них наручники. Після цього бандити перенесли мішки, в яких знаходилося близько 700 тисяч гривень, в свою машину і зникли.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали грабіжників, які напали на донецьких інкасаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі