середа, 24 березня 2021 11:03

Спіймали білоруського агента КДБ, який хотів постачати зброю в Україну

Спіймали білоруського агента КДБ, який хотів постачати зброю в Україну
Агент намагався налагодити канал постачання постачання в Україну зброї та товарів військового призначення з Російської Федерації Фото: pershyj.com

На Волині прикордонники та СБУ викрили агента білоруської спецслужби.

Він намагався налагодити канал постачання в Україну зброї та товарів військового призначення з Російської Федерації. Для цього агент мав втягнути в злочинну діяльність співробітника Держприкордонслужби України, повідомили в МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали злодія в законі "Мамуку Хонського"

"Зброя та інше спорядження мали надходити в нашу країну в межах ділянки кордону у Волинській області транзитом через територію Білорусі з Росії. Додатково за завданням кураторів білоруський агент мав збирати різні дані та інформацію персонального характеру відносно прикордонників і митників, які несуть службу на кордоні з Білоруссю, а також співробітників інших правоохоронних органів України", - сказано в повідомленні.

Затримали агента під час чергового приїзду для зустрічі з начебто завербованим прикордонником.

Щодо чоловіка проводяться процесуальні заходи. Йому оголосили про підозру.

У Дніпрі СБУ затримала агента так званої МДБ ДНР, яка позиціонує себе як "спецслужба" терористів. Зловмисник збирав розвідувальну інформацію про українські військові підрозділи, що дислоковані на території регіону.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали білоруського агента КДБ, який хотів постачати зброю в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі