пʼятниця, 07 жовтня 2022 10:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Спали і їли зі свиньми: СБУ показала відео з "командного пункту" росіян

Спали і їли зі свиньми: СБУ показала відео з "командного пункту" росіян
СБУ до сліз насмішив командний пункт росіян на Херсонщині. Фото: скріншот з відео

У селищі Любимівка Каховського району на Херсонщині російські військові облаштували "командний пункт" у свинарнику.

Виявили його співробітники Служби безпеки України під час перевірки покинутих позицій окупантів, повідомила пресслужба СБУ 7 жовтня й опублікувала відео.

"СБУ отримала беззаперечні докази, що "собаки" Путіна (президента Росії Володимира Путіна. – Gazeta.ua) – в житті справжні свині. Від побаченого співробітники СБУ не змогли стримати сліз від сміху. Окупанти ділили стіл і сон зі свинями", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ впевнено рухаються на Херсонському напрямку: свіжа карта боїв

Зазначається, що серед бруду і смороду у свинарнику стояли вкрадені росіянами пральні машини.

"Звертаємося до тих, хто прийшов на нашу землю з війною: доки ви ще живі, здавайтеся у полон. У нас ви отримаєте краще ставлення, ніж від ваших командирів", – наголосили в управлінні.

5 жовтня президент Володимир Зеленський розповів, що в Херсонській області звільнено три села – Нововоскресенське, Новогригорівка та Петропавлівка.

За його словами, наші захисники потужно рухаються вперед на півдні. Напередодні голова держави підтвердив звільнення населених пунктів Архангельське й Миролюбівка в Херсонській області.

Також ЗСУ підняли синьо-жовтий прапор над селами Давидів Брід і Старосілля на Херсонщині, про що повідомив нардеп Роман Лозинський.

Зараз ви читаєте новину «Спали і їли зі свиньми: СБУ показала відео з "командного пункту" росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі