середа, 05 жовтня 2022 22:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський розповів, скільки населених пунктів звільнили за добу на Херсонщині

Зеленський розповів, скільки населених пунктів звільнили за добу на Херсонщині
Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення. Фото: Кореспондент

Лише за цю добу на Херсонщині від псевдореферендуму було звільнено три населених пункти.

Звільнено і стабілізовано Нововоскресенське, Новогригорівку та Петропавлівку, повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, інформує Gazeta.ua.

Він розповів, що провів сьогодні засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Обсудили рух для звільнення української землі і що потрібно для реалізації нашої оборонної операції: постачання зброї і боєприпасів, взаємодія з партнерами, матеріальне забезпечення, протидія новим видам озброєнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столтенберґ відзначив просування ЗСУ

Президент відзначив особовий склад оперативно-стратегічного угруповання "Олександрія", за створення умов успішного контрнаступу на Херсонщині.

Також відзначив воїнів Повітряних сил, яким сьогодні вдалося збити шість безпілотників іранського виробництва. Три безпілотники були збиті зенітниками 302-го зенітного ракетного Харківського полку, а ще три збили наші льотчики-винищувачі з 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації.

"Дякую всім, хто воює та працює заради нашої перемоги! Дякую всім, хто допомагає Україні та тисне на Росію заради миру! Обовʼязково переможемо", – сказав Зеленський.

Зеленський поговорив сьогодні телефоном із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенберґом.

Скоординували подальші кроки в інтеграції України до Альянсу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів, скільки населених пунктів звільнили за добу на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі