вівторок, 15 січня 2013 17:18

Співвласник "Козирної карти" вже півроку сидить у хорватській в'язниці - ЗМІ

Співвласник "Козирної карти" вже півроку сидить у хорватській в'язниці - ЗМІ
Андрій Задорожний разом із дружиною і бізнесменом Гарі Корогодським. Фото: Facebook

Співвласник "Козирної карти" Андрій Задорожний у серпні був затриманий на Балканах і вже півроку перебуває у хорватській в'язниці. Про це Like.LB.ua стало відомо з власних джерел.

Мотивом затримання нібито послужив відповідний ордер "Інтерполу". При тому, що загальнодоступна база "Інтерполу" дані про персону Задорожного не містить. Таким чином, офіційного підтвердження ці відомості не мають, хоча неофіційно цю інформацію підтвердили три незалежних один від одного джерела, в тому числі одне - у правоохоронних органах України.

За наявними даними, Задорожний залишив Україну близько півтора року тому, що, однак, не афішувалося. Нібито в той же період у нього почалися проблеми з бізнесом.

Можливо, вони були обумовлені нібито не повернутими одному з скандально відомих банків кредиту у розмірі 75 млн грн.

За словами джерела, останні півтора роки Задорожний перебував у Туреччині, Грузії, Чорногорії.

В одній з цих країн ресторатор навіть намагався відновити ресторанний бізнес, проте це йому не вдалося.

Проблеми змусили Задорожного знову переїхати. Так він опинився на Балканах, де був затриманий під час перевірки документів.

У чому конкретно звинувачується Задорожний невідомо, однак він утримується під вартою вже більше півроку. У цей період він нібито вже звертався з проханням про надання політпритулку, проте отримав відмову.

Відзначимо, що дружина бізнесмена, тусовщиця Ірина Турбаєвська весь цей час перебувала в Україні. Дівчину часто помічають на різних вечірках.

Зараз ви читаєте новину «Співвласник "Козирної карти" вже півроку сидить у хорватській в'язниці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі