середа, 22 червня 2011 12:54

Сомалійських нелегалів упіймали на Закарпатті

Сомалійських нелегалів упіймали на Закарпатті

21 червня, у Закарпатській області співробітники Державної прикордонної служби України затримали 7 нелегалів із Сомалі, Гани та Грузії.

Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв'язків з громадськістю ДПС України.

Як повідомляється, прикордонний наряд відділу "Великий Березний" учора вранці затримав двох чоловіків та жінку, громадян Сомалі. Сомалійці не мали документів, що засвідчують особу. Також попередньо встановлено, що сомалійка вже намагалася незаконно перетнути кордон у 2010 році. Наразі інформація перевіряється.

"Після обіду цього ж дня прикордонники Мостиського загону за 400 метрів від кордону зупинили двох невідомих. Вони виявилися 20- та 27-річними громадянами Республіки Гани і нібито були студентами підготовчого курсу одного з медичних ВНЗ України. З'ясувалося, що у списках студентів їх немає. Затримані пояснили, що за допомогою Інтернету знайшли карту та, передивляючись її, вирішили, що найбільш короткий шлях, щоб потрапити до Польщі, це шлях в обхід пункту пропуску "Шегині", - розповіли прикордонники.

А увечері прикордонники Чопського загону відділу "Ужгород" затримали двох громадян Грузії, які також прямували до країн Європейського Союзу.

Зараз ви читаєте новину «Сомалійських нелегалів упіймали на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі