неділя, 02 березня 2014 10:25

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Шоковані російською агресією кримчани ховаються по домівках - нардеп

Шоковані російською агресією кримчани ховаються по домівках - нардеп
Фото: radiosvoboda.org

Люди в Криму шоковані тим, що відбувається на півострові.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це в інтерв'ю журналістам у Верховній Раді розповів народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Сенченко.

"Люди сидять вдома. Вони не розуміють, як на центральній площі можна розставляти кулемети. Для чого взагалі це робиться? Тому всі перелякані. Весь Крим живе курортним сезоном. Кожна людина там уже розуміє, що весь рік не буде за що годувати родину", - зауважив політик.

Коментуючи вчорашнє рішення Державної Думи Російської Федерації про введення військ на територію України, Сенченко наголосив, що російська влада - це не вся Україна, а такоє не весь світ.

"Я думаю, що у нас разом із європейцями, з нашими друзями з-за океану вистачить здорового глузду, аби утриматися від агресивної відповіді, а також вистачить загальних зусиль, аби повернути Росію на старі позиції", - пояснив нардеп.

Він упевнений, що потрібно не дати Росії реалізувати її план, за яким люди мали вийти на вулицю на їхню підтримку.

"Цього реалізувати росіянам не вдалося", - вважає Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «Шоковані російською агресією кримчани ховаються по домівках - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі