пʼятниця, 16 вересня 2016 21:20

Сьогодні українці побачать "криваве" місячне затемнення

Сьогодні українці побачать "криваве" місячне затемнення

Сьогодні увечері українці побачать останнє в цьому році місячне затемнення. Пік затемнення в Україні припадає на 21:55. Воно триватиме всього 5 хв. Місяць буде "кривавим", а точніше мідно-червоним.

Загалом спостерігати за цим місячним затемненням зможуть жителі Євразії, частини Африки, заходу Австралії та в Антарктиді – тобто практично на половинi земної кулi.

На думку містиків, сонячні та місячні затемнення, молодий місяць та повня, інші астрономічні та астрологічні події є чималим потрясінням для людства, своєрідними порталами змін. Наші пращури боялися такого Місяця, адже вбачали в ньому знамення страшних подій.

Це небесне явище може приносити з собою погіршення самопочуття для чутливих людей. Дехто відчуває втому, безсоння та поганий настрій. Кардіологи радять людям, які страждають серцево-судинними і нервовими захворюваннями, не перенавантажувати нервову систему і більше відпочивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як місячне затемнення впливатиме на українців

Астрологи кажуть, що затемнення може ставати причиною збудження, тому радять контролювати свої емоції.

Нагадаємо, 17–18 вересня за медичним гороскопом може непокоїти головний біль. Знизиться працездатність. Віддайте перевагу фізичній праці над розумовою. Подбайте про повноцінний відпочинок. Займіться профілактикою захворювань органів видільної системи.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні українці побачать "криваве" місячне затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі