вівторок, 16 березня 2021 17:52

Смертельний рейс із Польщі в Україну: скільки постраждалих залишаються в лікарнях

Смертельний рейс із Польщі в Україну: скільки постраждалих залишаються в лікарнях
6 березня витягли з кювету й поставили на колеса автобус із українцями, що прямував із польської Познані. Перевернувся напередодні вночі. П'ятеро пасажирів загинули. Фото: tvn24.pl

У польських медичних закладах залишаються 11 українців, які постраждали внаслідок ДТП автобуса, що прямував за маршрутом Познань - Херсон. Двоє з них у край тяжкому стані.

Такі дані станом на 16 березня повідомив генконсул України в Любліні Василь Павлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП із українцями в Польщі: що розповів пасажир смертельного рейсу

"У лікарнях перебувають ще 11 осіб, двоє продовжують залишатися у тяжкому стані. Одного з постраждалих, який перебуває у тяжкому стані, 15 березня гелікоптером було доправлено з лікарні міста Любачув до Жешува", - цитує "Укрінформ" Павлюка.

Дипломат додав, що двох постраждалих можуть виписати з лікарень до кінця дня 16 березня. Найближчими днями на виписку мають відправити ще кількох постраждалих українців. Не виключено, що декого з них перевезуть в Україну спецтранспортом.

У Польщі розбився рейсовий український автобус Познань - Херсон. Аварія сталася поблизу міста Ярослав Підкарпатського воєводства 5 березня близько 23:50. У салоні були 55 пасажирів і двоє водіїв, всі українці. Троє жінок 1960, 1967 та 1988 років народження і двоє чоловіків 1968 та 1992 років народження загинули. Серед них 52-річний Альберт Кудін із Шепетівки Хмельницької області. Ще 39 людей забрали до шести тамтешніх лікарень. Пасажирами автобуса були заробітчани і студенти. Одна жінка - зі Львівщини, решта - жителі Одеської, Дніпропетровської, Хмельницької та Тернопільської областей.

Зараз ви читаєте новину «Смертельний рейс із Польщі в Україну: скільки постраждалих залишаються в лікарнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі