четвер, 15 грудня 2022 13:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Смертельний обстріл Херсона триває: розповіли про жертв і руйнування
8

Херсон повністю знеструмлений через російські обстріли 15 грудня.

Наразі триває ворожий обстріл об'єкта критичної інфраструктури у Корабельному районі міста, повідомив у четвер голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич у Telegram. За першої можливості енергетики почнуть відновлювати електромережі.

"У Херсоні внаслідок обстрілу загинули 31-річна жінка-парамедик і літній чоловік. Парамедикиня отримала травми, несумісні з життям. 70-річний чоловік іде як невідомий, вірогідно, він отримував гуманітарну допомогу", – повідомляє "Суспільне" із посиланням на працівницю обласного терцентру екстреної медицини та катастроф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський удар по центру Херсона ‒ постраждали шестеро людей

Ще двоє людей госпіталізовані. Чоловік 38 років, який проходив поруч, отримав мінно-вибухову травму, черепно-мозкову та травму плеча. Його доправили у лікарню. У 44-річної жінки також черепно-мозкова та мінно-вибухова травми, осколкове поранення обличчя. На місці працюють екстрені служби.

Херсон повністю знеструмлений
Фото: Прокуратура
Херсон повністю знеструмлений
Херсон повністю знеструмлений
Херсон повністю знеструмлений
Херсон повністю знеструмлений

Російські окупанти минулої доби 86 разів обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти ворог атакував з артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, мінометів та дронами.

15 грудня ворог знову вдарив по центру міста. Приліт зафіксували за 100 м від будівлі Херсонської ОВА, яка була атакована вчора.

Зараз ви читаєте новину «Смертельний обстріл Херсона триває: розповіли про жертв і руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі