середа, 23 листопада 2016 11:19

Смертельна аварія з бензовозом: загинули 4 військових

Смертельна аварія з бензовозом: загинули 4 військових
фото: НП у Миколаївській області

У лікарні помер четвертий військовий, який разом з трьома побратимами розбився об бензовоз під Миколаєвом, пише ТСН.

"Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні у важкому стані, але від отриманих травм він помер у лікарні", - йдеться у повідомленні ГУ ДСНС України області.

Аварія під Миколаєвом сталася 22 листопада. Військові на "Опелі" врізалися у бензовоз, який виїжджав із заправки. Внаслідок зіткнення легковика повністю зрізало дах. Троє людей загинули одразу, ще одного госпіталізували з важкими травмами, проте лікарям не вдалося врятувати його. Відомо, що всі військовослужбовці - з 406-ї окремої артилерійської бригади ВМС України.

У легковика повністю зрізало дах. Водій і два пасажири шансів вижити не мали. Двом загиблим було по 32 роки, одному - 29.

Поки їхні тіла з купи металу діставали рятувальники, бензовоз поливали водою. Він був повний пального і міг спалахнути. Ще один армієць на задньому сидінні легковика зазнав надтяжких травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус із пасажирами перекинувся після зіткнення з п'яним велосипедистом

За кермом автоцистерни Scania був 49-річний житель Одеської області. Він не постраждав і затриманий.

"Попередньо встановлено, що водій вантажівки не надав перевагу в русі машині, яка їхала по головній дорозі, — відзначили в поліції.

21 листопада на вул. Велика Кільцева у Києві сталася смертельна аварія за участю легковика. Авто влетіло у відбійник, вилетіло на зустрічну смугу та зіткнулося з мікроавтобусом. Пасажирка легковика померла на руках медиків.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна аварія з бензовозом: загинули 4 військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі