середа, 07 жовтня 2020 20:38

Смертельна аварія в Броварах: з-під коліс п'яного поліцейського тікали й інші пішоходи

Смертельна аварія в Броварах: з-під коліс п'яного поліцейського тікали й інші пішоходи
У Броварах п'яний поліцейський збив 43-річну жінку із 22-річною донькою на переході. Від отриманих травм жінка загинула на місці. Її донька з важкими травмами в лікарні. Фото: Трибуна. Бровари

Триває слідство у справі про смертельну аварію в Броварах на Київщині за участі п'яного дільничного Михайла Лудченка. Він на пішохідному переході збив доньку і матір Марину і Надію Чамар. Остання померла на місці.

Марину рятують медики місцевої лікарні. Окрім фізичних травм, має важку психологічну. Біля неї постійно знаходиться тітка – Любов Чамара й молодша сестра 17-річна Ганна. До рідних продовжують звертатися свідки трагедії. Кажуть, що Михайло Лудченко летів на швидкості і на попередньому пішохідному переході. Але люди там встигли відреагувати. Про це Gazeta.ua розповіла двоюрідна сестра потерпілої Ірина Чамара.

"На пішохідному переході метрів за 100 чи навіть менше мало не збив людей. Але там усе обійшлося. Мої тітка й сестра просто не встигли відреагувати. Вони йшли впевнено, бо їх на переході пропускали два авто. Те, що на шаленій швидкості вискочить ще одне, – не очікував ніхто", - каже Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син чиновниці: розповіли про поліцейського, який п'яним збив жінку з донькою

Додала, що до лікарні, де знаходиться її сестра, сьогодні, 7 жовтня, навідувалася дружина винуватця аварії – Марина Лудченко.

"Ця жінка телефонувала й раніше, пропонувала зустріч, але можливості не було. Сьогодні прийшла в лікарню. До Марини їй зайти не дозволили лікарі, через важкий психологічний стан пускають навіть не усіх родичів. Та поставилася з розумінням, вибачалася за трагедію, запропонувала гроші на лікування. Ми не відмовилися, але хочемо, аби офіційно скидала на картку. Більше з родичів підозрюваного з нами ніхто не контактував. Моя тітка була дуже доброю людиною. Завжди усміхнена, раділа життю, мала багато планів. Але їх обірвав на дорозі п'яний нелюд", - розповіла Ірина.

Її тітку поховали вчора, 6 жовтня, у закритій труні. Того ж дня Михайла Лудченка взяли під варту без права на заставу.

Аварія сталася в Броварах на Київщині 4 жовтня близько 17:40. За кермом автомобіля був п'яний дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна аварія в Броварах: з-під коліс п'яного поліцейського тікали й інші пішоходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі